Observatie kleurenspel - Little Puzzle

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ839

Little Games van Djeco (5)

Voor een geslaagde vistrip moet je een hele vis vangen, toch? Wie kan er het snelst 4 vissen matchen en in zijn netten slaan? 

Dit kleurenspel van Djeco komt uit de Little Games lijn, is gemaakt van stevig karton en vormt een prima inleiding tot observatiespellen voor peuters.

10,95 €

6,57 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05060

CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2,5 jaar
Korting- 40 %

Kleurenspel Little Puzzle is een puzzel maar ook fijn observatiespel waar je kleintje kleuren kan matchen. Leuk, leerrijk en met eenvoudige spelregels voor ultiem spe(e)lplezier!

Doel van het spel: Aan het begin van het spel worden alle 24 halve vissen open in het midden van de tafel gelegd. Spelers spelen allemaal tegelijkertijd en moeten proberen om 4 hele vissen zo snel mogelijk samen te voegen om het spel te winnen. Pas op - om de vissen te laten tellen, moet je 2 bijpassende helften vinden met dezelfde gekleurde vlek!

Leeftijd: vanaf 2,5 jaar
Aantal spelers: 2-4 spelers
Auteur: Babayaga
Illustrator: Nathalie Choux
Spelduur: 5 minuten
_

Little games by Djeco is een lijn gezelschapsspelletjes speciaal ontworpen voor kinderen van 2 ½ tot 5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Little Games van Djeco
Inspiratie en stories