Onderweg magnetisch spel - Aujourd'hui c'est mercredi

Reisspel met magneten, bevorderd herkenning en concentratie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO333

Een rode auto! Een stopbord! Probeer zo snel mogelijk alle items op het speelbord te vinden. De snelste en meest oplettende speler wint het spel!

Leuk om thuis of onderweg op reis te spelen.

16,90 €

10,14 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713154

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Magnetisch spel Onderweg uit de Aujourd'hui c'est mercredi-collectie van Moulin Roty. Dit spelletje bevordert herkenning door dezelfde figuurtjes bij elkaar te leggen.

Inhoud: 2 speelborden en geïllustreerde magneten
Afmetingen: 15 x 18 cm
Leeftijd: vanaf 4 jaar

_

Aujourd'hui c'est mercredi van Moulin Roty is een collectie vol speelplezier. Want hé het is woensdagmiddag, klaar om een hele middag te spelen? Deze collectie is geïnspireerd op het speelgoed van vroeger en is ideaal voor een middag (buiten)spelen of om mee op reis te nemen. Allemaal compacte spelletjes voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!