Opbergzak & speelmat - Animal alphabet

De perfecte opbergoplossing met ABC en dierenprint

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO041

Het ABC heeft geen geheimen meer voor je met deze leuke, kleurrijke zachte speeltapijt. Met alle letters van het alfabet en enkele eigenzinnige dierenvriendjes, is deze ronde mat een geweldige plek om te ontdekken en op avontuur te gaan met al je favoriete speelgoed.

Neem een ​​paar vrienden en familie mee om uit te rusten en te spelen op dit zachte, ronde vloerkleed dat kan worden omgetoverd tot handige opbergzak wanneer het spel is afgelopen.

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301114

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurMeerkleurig

De Play&Go opbergzak Animal Alphabet is een speelse draagbare opbergzak én speelmat in 1. Ideaal om orde in de chaos te brengen en bovendien ook leuk om op te spelen, favoriet speelgoed in te verzamelen en mee door het huis te nemen want dit strakke Belgische design is uitgerust met een stevige draagriem. Het elegante pastelkleurige ontwerp is volledig omkeerbaar en het tweede patroon heeft regenbogen en vormen die jongens en meisjes van elke leeftijd zullen aanspreken. Ideaal om zintuiglijk spel en kindvriendelijke ruimtes te stimuleren.

De Play & Go zakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester - dubbelzijdig geprint
Afmetingen: Ø 140 cm
Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen
Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

_

Een legoblokje waarop je trapt als je net uit de douche komt of je zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak. Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren. Je gebruikt hem als je het speelgoed wil opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal. Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect om te vullen voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!