Opbergzak & speelmat - Kruisjes

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO018

Als je veel spullen mee moet nemen op weekend of naar een logeerpartij'tje, probeer dan eens alles in deze opbergzak te steken. Je kind is vast dol op de kleine kruisjes en kan er uren spelen als je hem uitvouwt tot speelmat.

Kortom maak jezelf het leven makkelijk en ga voor deze hippe monochrome opbergzak. Je zal het jezelf niet beklagen!

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095300315

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurZwart

De Play&Go opbergzak KRUISJES is een geweldige draagbare opbergzak en speelmat in 1. Ideaal om orde in de chaos te brengen en bovendien ook leuk om op te spelen, favoriet speelgoed in te verzamelen en mee door het huis te nemen want dit strakke Belgische design is uitgerust met een stevige draagriem. De buitenkant is staat vol zwarte kruisjes, de binnenkant kreeg een effen ecru kleur.

De Play & Go zakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester

Afmetingen: Ø 140 cm

Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen

Leeftijd: geschikt voor kids vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.85
  • Door Vera E.
  •  de 20/07/2021
Heel handig en ziet er stoer uit!!
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa.Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmatDe 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!