Opbergzak & speelmat - Miffy Standard

De perfecte opbergoplossing voor speelgoed met print van Nijntje

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO050

Moetezn we Nijntje nog aan je voorstellen? Iedereen kent en houdt van dit iconische konijntje! En nu kun je Nijntje zelfs bij je dragen, waar je ook gaat. Een fantastische samenwerking tussen Play&Go x Nijntje, om Nijntje's eindeloze speelsheid en nieuwsgierigheid te vieren en je kleine speelvogel te inspireren hetzelfde te doen.

Berg al je speelgoed op in deze 2-in-1 opbergtas: open hem om in een handomdraai een speelruimte te creëren. En trek aan de touwtjes om alles net zo snel weer op te bergen.

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301374

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurBlauw

Opbergzak & speelmat Miffy Standard van PLAY & GO is een multifunctionele en stijlvolle manier om speelgoed op te bergen. Deze Play&Go opbergzak met nijntjes print voor speelgoed heeft een hippe print die bij elk kleintje in de smaak zal vallen.

De Play & Go x Miffy tassen zijn er ook in het mini of als babyspeeltapijt >

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester
Afmetingen: Ø 140 cm
Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen
Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

_

Een legoblokje waarop je trapt als je net uit de douche komt of je zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak. Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren. Je gebruikt hem als je het speelgoed wil opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal. Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect om te vullen voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!