Opbergzak & speelmat - Strepen mosterd

Onmisbare opberger en speeltapijt in één, met leuke print

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO022

Kinderen zorgen voor leven in huis en doen je ontelbaar veel glimlachen op een dag. Ze zijn vaak het zonnetje in huis maar komen tegelijk niet alleen :-) De gestreepte Play&Go opbergzak maakt elke dag nog zonniger dankzij de mooie mosterdgele strepen. Je spreid hem open en kan gezellig spelen. Daarnaast doet hij ook prima dienst als opbergoplossing, verzamel je al het speelgoed en tover je hem om tot een handige speelgoedverdwijntruc. Win, win!

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095300285

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurGeel

De Play&Go opbergzak strepen mosterd is een geweldige draagbare opbergzak en speelmat in 1. Ideaal om orde in de chaos te brengen en bovendien ook leuk om op te spelen, favoriet speelgoed in te verzamelen en mee door het huis te nemen want dit strakke Belgische design is uitgerust met een stevige draagriem. De buitenkant heeft een gestreepte print in mosterdgeel, de binnenkant kreeg een effen ecru kleur. Perfect te matchen met de andere gestreepte zakken van dit fijne Belgische merk.

De Play & Go zakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester

Afmetingen: Ø 140 cm

Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen

Leeftijd: geschikt voor kids vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.85
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!