Opbergzak & speelmat - Stripes Brown

De perfecte opbergoplossing voor speelgoed met een bruin gestreepte print

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO051

Maak opruimen weer leuk met dit rond speeltapijt/opbergzak met dikke strepen in een hedendaagse aardste toon. Deze opberger komt niet alleen goed van pas. Het toont je kind verder te kijken en creatief uit de hoek te komen, elk dag opnieuw.

Zie hun oogjes blinken als je de Play&Go speelmat transformeert tot een opbergzak en andersom. Alles in één en handig op vele vlakken.

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301381

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurBruin

De Play&Go opbergzak & speelmat Stripes Brown is een geweldige draagbare opbergzak en speelmat in 1. Ideaal om orde in de chaos te brengen en bovendien ook leuk om op te spelen, favoriet speelgoed in te verzamelen en mee door het huis te nemen want dit strakke Belgische design is uitgerust met een stevige draagriem. De buitenkant heeft een gestreepte print in bruin, de binnenkant kreeg een effen ecru kleur. Perfect te matchen met de andere gestreepte zakken van dit fijne Belgische merk.

De Play & Go zakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester

Afmetingen: Ø 140 cm

Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen

Leeftijd: geschikt voor kids vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!