Opbergzak & speelmat- Veggie numbers

Tellen, spelen, opruimen het kan allemaal met deze Play & Go tas

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO040

Wat is je favoriete nummer? En heb je ook een favoriete groenten? Of fruitje?

Leer tot 9 tellen met deze mooie aardekleurige speelmat, afgewerkt met een prachtige verzameling van groenten en fruit. Een geweldige manier om kinderen aan te moedigen om ook getallen te leren en tegelijk veilig te spelen, zowel alleen als met vrienden en familie. Super leuk om met je favoriet speelgoed op te spelen en verkenning te gaan. En als je klaar bent, berg je alles gewoon op.

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301107

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurMeerkleurig

De Play&Go opbergzak Veggie Number is een speelse draagbare opbergzak én speelmat in 1. Ideaal om orde in de chaos te brengen en bovendien ook leuk om op te spelen, favoriet speelgoed in te verzamelen en mee door het huis te nemen want dit strakke Belgische design is uitgerust met een stevige draagriem. De opbergzak heeft een dubbelzijdige print van heerlijke fruit, groenten - van watermeloen over bramen tot wortelen - en cijfers van 1 tot 9, Deze opbergzak maakt leren toegankelijk en is leuk voor jongens en meisjes van alle leeftijden.

De Play & Go zakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester - dubbelzijdig geprint
Afmetingen: Ø 140 cm
Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen
Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

_

Een legoblokje waarop je trapt als je net uit de douche komt of je zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak. Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren. Je gebruikt hem als je het speelgoed wil opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal. Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect om te vullen voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa.Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmatDe 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!