Opbergzak & speelmat - Walvis

Breng orde in je speelgoedcollectie met deze leuke tas/speelmat

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO015

Voelt je kind zich een vis in het water of droomt hij ervan om woeste oceanen te veroveren als hij groot is? Zie hoe hij helemaal in zijn nopjes is als hij speelt om deze knappe speelmat vol vriendelijke walvissen.

Deze opbergtas zit vol mogelijkheden en past perfect in de leefwereld van kleintjes. Ouders zijn er ook dol op want op het einde van de dag wordt opruimen een eitje!

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095300353

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurBlauw

De Play&Go opbergzak WALVIS is een geweldige draagbare opbergzak en speelmat in 1. Ideaal om orde in de chaos te brengen en bovendien ook leuk om op te spelen, favoriet speelgoed in te verzamelen en mee door het huis te nemen want dit strakke Belgische design is uitgerust met een stevige draagriem. De buitenkant is voorzien van een frisse walvisprint, de binnenkant kreeg een effen ecru kleur.

De Play & Go zakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester

Afmetingen: Ø 140 cm

Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen

Leeftijd: geschikt voor kids vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.85
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa.Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmatDe 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!