Eenhoorn bordjes

Originele Eenhoorn bordjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR061

regenbogen & eenhoorns (29)

Plan je een magisch feestje? Haal dan zeker deze super cute eenhoornbordjes in huis, een ontwerp van het populaire feestmerkje Meri Meri uit Londen.

De kartonnen bordjes zijn afgewerkt met een toets van goudfolie en echt super leuk om de feesttafel een originele look te geven.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173611

CollectieUnicorns
TypeBorden
KleurWit

Dat gaat smaken! Maak elk feestje nog feestelijker met deze originele kartonnen Meri Meri feestbordjes in de vorm van een statige eenhoorn, afgewerkt met hippe goudfolie. In elke set zitten 8 eenhoorn-bordjes. Helemaal verliefd op deze bordjes? Check dan zeker de andere eenhoorn feestartikelen (zoals servetten, kaarsjes of een echte eenhoorn verkleedset...)  van Meri Meri in onze collectie.

Afmetingen verpakking: 17 x 23,5 cm

De vriendelijke knuffelvriendjes van Meri Meri zijn al even onweerstaanbaar als hun feestartikelen. Ontworpen met veel oog voor detail en handgemaakt met veel zorg en het perfect vriendje voor je kleintje om overal mee naartoe te nemen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.230.170.020.08
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie regenbogen & eenhoorns
Inspiratie en stories