Set van 8 grote borden - Superheld

Kartonnen feestborden in superheldenthema, met een diameter van 23cm

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU053

Alles voor een superhelden feestje (21)

Pow, pow, pow! Serveer een heroïsch stuk taart of een heldhaftige pannenkoek op deze superheld borden.... de kleurrijke maskers, stripkreten en accenten in metallic koperfolie zorgen dat de sfeer meteen juist zit.

5,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97001

PersonageSuperheld
TypeBorden

Set van 8 grote borden Superheld van Great Pretenders. Elke verpakking bevat 8 borden. Bekijk zeker de rest van de superheld collectie met bijpassende servetten, grotere borden en bekers voor een 'bam' super feest!

Afmetingen: 23 cm diameter

Materiaal: karton

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Alles voor een superhelden feestje
Inspiratie en stories