hochet 'manège arc-en-ciel'

originele rammelaar 'regenboogcarrousel'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25347

De 'regenboogcarrousel' rammelaar van HABA prikkelt de zintuigen van de allerkleinsten door te rammelen. De kleurrijke knikkers stimuleren het...

11,95 €

Add to my wishlist

De 'regenboogcarrousel' rammelaar van HABA prikkelt de zintuigen van de allerkleinsten door te rammelen. De kleurrijke knikkers stimuleren het gehoor en houden je kleintje urenlang bezig. Vaatwasmachinebestendig. Geschikt vanaf 6 maanden.
Materiaal: kunststof. Diameter: ca. 8 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8800.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.