Originele stempelset - Kranen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO057

Als je op zoek bent naar een origineel, fijn cadeau voor een stoere jongen dan ga je zeker scoren met de stempelsets van Moulin Roty.

In deze kranenset zitten maar liefst 12 stukjes kraan waarmee je op elk blad en keer na keer de coolste hijskranen kan bouwen/stempelen. Hoe cool is dat?

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 720401

CollectieDans la Ville
TypeStempels
Leeftijdvanaf 3 jaar

Dans la Ville is een collectie die architectuur, kleuren en speelgoed moeiteloos met elkaar mengt en verbindt. In Kranen, een creatieve stempelset zitten naast 12 verschillende stempels uit hout en rubber ook 2 stempelkussens in rood en blauw waarmee je je eigen hijskranen - groot of klein - bouwt en een poster met voorgestelde constructies. In totaal zijn er 3 verschillende sets verkrijgbaar. Top cadeau voor creatieve jongens!

Afmetingen doosje: 12,5 x 8,5 cm
Materiaal: rubber en hout
Leeftijd: vanaf 3 à 4 jaar.

De kleurrijke wereld van Dans La Ville kwam tot stand door een succesvolle samenwerking met Aurélien Débat, hij ontwierp eerder metalen speelgoed en heeft een kleurrijke retro stijl die elk stuk speelgoed een unieke toets geven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.32
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.