Doosje met 12 stempels Kranen

Originele stempelset - Kranen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO057

Als je op zoek bent naar een origineel, fijn cadeau voor een stoere jongen dan ga je zeker scoren met de stempelsets van Moulin Roty.

In deze kranenset zitten maar liefst 12 stukjes kraan waarmee je op elk blad en keer na keer de coolste hijskranen kan bouwen/stempelen. Hoe cool is dat?

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 720401

CollectieDans la Ville
TypeStempels
Leeftijdvanaf 3 jaar

Dans la Ville is een collectie die architectuur, kleuren en speelgoed moeiteloos met elkaar mengt en verbindt. In Kranen, een creatieve stempelset zitten naast 12 verschillende stempels uit hout en rubber ook 2 stempelkussens in rood en blauw waarmee je je eigen hijskranen - groot of klein - bouwt en een poster met voorgestelde constructies. In totaal zijn er 3 verschillende sets verkrijgbaar. Top cadeau voor creatieve jongens!

Afmetingen doosje: 12,5 x 8,5 cm
Materiaal: rubber en hout
Leeftijd: vanaf 3 à 4 jaar.

De kleurrijke wereld van Dans La Ville kwam tot stand door een succesvolle samenwerking met Aurélien Débat, hij ontwierp eerder metalen speelgoed en heeft een kleurrijke retro stijl die elk stuk speelgoed een unieke toets geven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.32
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!