Outdoor Play & Go opbergzak - Surf

2-in-1 waterproof speeltapijt en opbergtas in unieke kleuren voor buiten

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO005

Outdoor collection by Play&Go (6)

Eindelijk is hij daar... de Play& Go outdoor opbergzak! Deze handige zak is ideaal om al je spulletjes in mee te nemen naar buiten, op uitstap, een gezellige picknick of een leuk dagje strand. Hij is waterbestendig en de hippe print van kleine surfers en parasolletjes brengt je meteen in de juiste zomerse sfeer. Zijn we weg?

41,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieOutdoor
TypeOpbergzakken
KleurBlauw

Fan van de Play&Go zakken? Wel dit is de unieke buitenoplossing voor de kindjes, mama en papa.

De Play & Go outdoor is de unieke waterdichte oplossing om al uw spullen mee te nemen voor een dagje strand, om naar het park te gaan of voor een geweldige picknick. Leg de opbergzak open om op te zitten of erop te spelen. Als de grond nat is, blijf je zeker droog. Tijd om te gaan? Trek gewoon aan het touw, alles zit erin en je kan vertrekken. De verstelbare schouderriem maakt het gemakkelijker om de zak te dragen.

Afmetingen: de Play & Go-speelgoed-opbergtas heeft een diameter van 140 cm

Materiaal: hoogwaardig zacht PU-gelamineerde polykatoen.

Belangrijke productinformatie: de Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve altijd de Play&Go opbergzak te gebruiken in nabijheid van volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.280.060.220.81
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!
Collectie Outdoor collection by Play&Go
Inspiratie en stories