Outdoor Play & Go speelmat & opbergzak voor speelgoed - Blue & green stripes

De ultieme speelgoedzak voor buiten en op vakantie

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO063

Outdoor collection by Play&Go (6)

Misschien weet je het nog niet, maar deze opbergzak moet je echt eens proberen. Compact en toch super ruim. Vul deze zak met al je strandspeelgoed op vakantie of speelgoed om te gaan picknicken met vrienden in het park.

Deze musthave met streepjes mag niet ontbreken bij al je buitenactiviteiten!

41,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301466

CollectieOutdoor
TypeOpbergzakken
KleurBlauw

De Play & Go outdoor opbergzak Blue Green Stripes is een perfecte oplossing om al je spullen mee naar buiten te nemen. Leg de opbergzak open om op te zitten of erop te spelen. Het materiaal is waterproof en ademt. Tijd om te gaan? Trek gewoon aan het touw, alles zit erin en je kan vertrekken. Verkrijgbaar in verschillende prints, kies jouw favoriet >

De verstelbare schouderriem maakt het gemakkelijker om de zak te dragen en de tas is tevens voorzien van een zand / vuil ontsnappingsgat zodat je niets mee naar huis neemt dat niet hoeft ;-)

Afmetingen: 140 cm diameter

Materiaal: 90% polyester - 10% TPU

Belangrijke productinformatie: de Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve altijd de Play&Go opbergzak te gebruiken in nabijheid van volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!
Collectie Outdoor collection by Play&Go
Inspiratie en stories