Pastelkleurige Emaille Haarspeldjes - Love hearts

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR555

Meri Meri: Pastels (10)

Zeg het met je haar.

Deze leuke en tegelijk kleurrijke haarclips schenk je liefde en spreekt je kapsel echt. Een fijne set en design van het topmerk Meri Meri met romantische toets!

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 199558

CollectiePastel
TypeHaarclips
KleurMeerkleurig

Pastelkleurige Emaille Haarspeldjes Love hearts van Meri Meri is een fijne set haarclips met hartjes, korte quotes en gouden details. Deze haarschuivertjes zijn ideaal om cadeau te doen bij Valentijn, aan je hartendief of om je feestkapsel compleet te maken.

De 6 haarclips met hartjes komen in een mooi doosje.

Materiaal: emaille op verguld messing

Afmetingen doosje: 8,6 x 10,5 x 1,6 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri: Pastels
Inspiratie en stories