Petit Monkey - Bestekset bear drops/blue

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS039

Njammie, njammie! Zelf eten wordt een koud kunstje met deze prachtige bestekset van Petit Monkey.

Vork, mes en lepel met 3 verschillende leuke patronen. Voor eindeloos smulplezier!

9,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CS1

Leuke bestekset van Petit Monkey, een prachtig setje heel geschikt als eerste bestek. Leuk om als kraamcadeautje te geven of bij een eerste verjaardag.

Het Nederlandse merk Petit Monkey ontwikkelt artikelen die perfect passen binnen de kinderwereld, ze zijn kleurrijk, illustratief, ze stimuleren hun fantasie én maken bovenal blij.

Deze RVS mes, vork en lepel zijn elks 13,5 cm hoog en hebben een ABS handvat in vrolijke patroontjes! Dit bestekje past perfect bij het Petit Monkey melamine kinderservies dat ook geillustreerd is door Cristina van Haciendo el Indio.

Smakelijk eten!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.020.110.09
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!