Plan Toys - Houten speelgoedauto Vroom Truck

Groene houten vrachtwagen, tijdloos kidsproof design

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE205

Eerste speelgoed van Plan Toys (46)

Vroom, vroom! De Vroom Cars zijn ontworpen voor mini handjes. Ze zijn makkelijk vast te pakken, over en weer te rijden en zorgen voor lekker veel speelplezier.

Ontwikkel de verbeeldingskracht van je kleine chauffeur door deze blauwe vrachtwagen te combineren met ander favoriet speelgoed of verken samen de fijne motoriek van je mini me terwijl je de voertuigen duwt, trekt en zoeft over verschillende oppervlakken!

23,49 €

14,09 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5727

SamenstellingenHout
CollectieActive Play
TypeVoertuigen en garages
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 1 jaar
STOP/FINISTOP

Houten speelgoedauto Vroom Truck van PLANTOYS is ontworpen voor kleine handjes om gemakkelijk te grijpen, vast te pakken, te duwen en te rollen.

Duurzaam geproduceerd in Thailand met ecologisch rubberhout, afgewerkt met lijm zonder nare stoffen en gekleurd met verf op waterbasis. Lief voor je mini en voor onze planeet!

Afmetingen: 10,7 x 7 x 7,8 cm
Gewicht: 220 gr
Leeftijd: vanaf 12 maanden
Materiaal: rubberwood en PlanWood

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories