Plezant kinderspel - Domino/dierenpuzzel

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ247

Iedereen puzzelt met Djeco (83)

Deze domino groeit mee met je kind.

Je kan ermee puzzelen door de juiste hoofden aan de juiste staarten te matchen maar je kan er ook domino mee spelen en je kindje leren tellen. 2 spelletjes in 1 voor dubbel zoveel fun bij de allerkleinste spelletjeskampioenen!

7,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08165

SamenstellingenKarton
CollectieEducational games
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken

Deze domino dierenpuzzel is een super plezant spel en tevens leuke puzzel van het Franse speelgoedmerk Djeco. Domino is een echte klassieker en je kan het spel makkelijk aanleren met deze versie, ontworpen met oog voor detail en kleurrijke illustraties op kindermaat. Dit prachtige domino spel bestaat uit hoofden en staarten van dieren en aan de andere kant de gekende stippen, die uw kind helpen te leren tellen en matchen. Speciaal aan deze domino is dat het een spel is die met je kind meegroeit.

Inhoud speldoos: 28 kartonnen domino kaarten en spelregels, handig verpakt in een stevige vierkante Djeco opbergdoos.
Afmetingen doos: 12 x 12 x 12 cm
Afmeting puzzelstukje: 10 x 5 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.412.26.30.28
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories