poppen accessoire Ma Corolle 'scooter'

poppen accessoire Ma Corolle 'scooter'

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ31022

Ma Corolle collectie by Corolle (34)

Leuke accessoire voor poppen uit de Ma Corolle collectie van Corolle.Ma Corolle, dat zijn poppen (36cm) die kids zelf kunnen personaliseren. Een...

27,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leuke accessoire voor poppen uit de Ma Corolle collectie van Corolle.Ma Corolle, dat zijn poppen (36cm) die kids zelf kunnen personaliseren. Een ritje naar school of naar hun beste vriendinnen, dat doen onze 'Ma Corolle poppen' in stijl! Met deze trendy scooter verplaatsen ze zich van de ene hippe plaats naar de andere!
Ma Corolle poppen accessoires zijn geschikt voor mini mama's vanaf 4 jaar.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162450.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.

product referentie :DPB92

Collectie Ma Corolle collectie by Corolle
Inspiratie en stories