Prachtig slaapboekje - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO251

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Ga met schaap Réglisse samen naar dromenland! Dit lief schaapje heeft zelfs een boekje bij om jouw kleintje nog enkele verhaaltjes te lezen voor het slapengaan.

Zet dit wondermooi slaapboekje op het nachtkastje in de kinderkamer. Combineer met de andere leuke producten uit de Après la Pluie collectie.

44,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715006

CollectieAprès la pluie
TypeOpbergers
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 2 jaar

In deze sprookjesachtige opbergdoos van Moulin Roty zit Réglisse het schaap. Dit knuffelschaapje is gemaakt van bont en chambray. Hij vertoeft gezellig onder zijn vlekkerig deken en tussen zijn badstofmatras en wolkenkussen. Hij heeft een klein boekje voor het vertellen van betoverende verhalen.

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Afmetingen: 20 cm

Materiaal: katoen, polyester, elastaan, linnen en karton

Wasinstructies: knuffeltje en lakentjes wasbaar op 30 ° C wolprogramma. Niet in de droger.

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories