prachtige 'classic' poppenwagen Gull

Staat: Nieuw product

BRIO

Niets leukers dan op stap gaan met je babypop zoals een echte mama. Deze volledig uitgeruste poppenwagen heeft een plooibaar metalen onderstel,...

98,90 €

64,29 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Niets leukers dan op stap gaan met je babypop zoals een echte mama. Deze volledig uitgeruste poppenwagen heeft een plooibaar metalen onderstel, brede bandjes, een voetrem en een boodschappenmand. Bij slecht weer trek je snel de gewatteerde hoes over de poppenwagen en zet je de kap stevig omhoog! Wat kan een babypop zich meer wensen? Geschikt voor poppenmoeders vanaf 3 jaar. De hoogte van de duwstang is 71cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4771431.8
BRIO - Het Zweedse BRIO is alom gekend voor zijn houten speelgoed. Toen Ivar Bengtsson in 1884 BRIO oprichtte, begreep hij dat kwaliteit belangrijk is voor de consument. Deze benadering voert BRIO vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Het speelgoed van het BRIO wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid, en wordt van generatie tot generatie doorgegeven. BRIO onderzoekt voortdurend hoe speelgoed de ontwikkeling van een kind bevordert. Een stuk speelgoed van BRIO is niet alleen leren, het is ook fun om er mee te spelen.

product referentie :24890109