dubbele pennenzak 'zilveren paillettes'

prachtige dubbele pennenzak 'zilveren paillettes'

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

KZ40300

Een onmisbaar item voor elke scholier! Deze superhandige en modieuze dubbele pennenzak is een musthave voor klein en groot.

22,50 €

Add to my wishlist

Caramel et Cie maakt tassen en accessoires die er niet alleen heel mooi uitzien, ze zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

De dubbele pennenzak van Caramel et Cie is tot in detail afgewerkt, met 2 ruime compartimenten afgesloten door stevige ritsen.

Materiaal: buitenkant: 100% katoen. Voering: 100% polyester.

Afmetingen: 22 x 7 x 6,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.130.110.08
Caramel & Cie is een nieuw merk met modieuze tassen en boekentassen voor kinderen. Bedenker Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties. Altijd met oog voor bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.

product referentie :trousseDBL005