Prachtige melamine bowl - Just be awesome

Staat: Nieuw product

Rice

Uit de de Rice wintercollectie: Just be awesome!
Voor de wintercollectie gingen de Rice ontwerpers een frisse neus halen in Aeroe, een...

10,90 €

4,36 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MELBW-CFL

SamenstellingenMelamine
TypeBowls
KleurMeerkleurig
Korting- 60 %

Uit de de Rice wintercollectie: Just be awesome!
Voor de wintercollectie gingen de Rice ontwerpers een frisse neus halen in Aeroe, een must-see eiland in Denemarken. Houten deurornamenten, een mix van kleuren op oude huizen, symbolen, vlooienmarken,...

De lokale cultuur van het eiland werd een bron van inspiratie en dat laat duidelijk zijn sporen na op de nieuwe Rice kleuren en prints! De melamine Just be awesome bowl is het prachtige resultaat!
Ben je op zoek naar een setje? Stel dan je themaservies samen met de bijhorende Just be awesome bekers die eveneens in het Rice assortiment zijn opgenomen. Keuze tussen verschillende prints. Afmetingen: 15x7x15 cm.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
157150.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.