Prachtige prinsessen speeltent - Caro-Lini

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14129

Welkom in onze prinsessentent! Dit is een prima plekje om uit te rusten van opwindende avonturen of de ideale plaats om gezellige theekransjes te...

115,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8161

CollectieKinderkamer
TypeTipi's/Speelhuisjes
Leeftijdvanaf 1 jaar
Welkom in onze prinsessentent! Dit is een prima plekje om uit te rusten van opwindende avonturen of de ideale plaats om gezellige theekransjes te organiseren. Je bezoek zal onder de indruk zijn van zo'n prachtig decor.
Materiaal: Van katoen/polyester, stokken van kunststof, ramen van netvormig weefsel. De tent kan volledig worden gedemonteerd.
Afmetingen: Ø 120 cm, H 125 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
48.78.646.92.187
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.