Praktische bamboe vergiet schep Pronto - lemon

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK076

Gebruik hem keer na keer,  was je fruit en groenten in stijl, schep pasta op of laat het vergiet rusten op de pot of kom met de speciaal ontworpen haak aan de bovenzijde.

Dit is een prachtig stukje design van EKOBO en maakt een nog mooier duo met de bamboe kommen in dezelfde kleuren.

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 68739

CollectiePronto
TypeKeukengerei
KleurGeel

De Bamboe vergiet schep Pronto Lemon van EKOBO is een klein, rond vergiet met een lang ergonomisch handvat. Erg handig tijdens het koken of serveren en verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes.

Design: Emiliana Design Studio

Afmetingen: 32 x 12,5 x 5,5 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - niet geschikt voor de microgolf - geschikt voor warm en koud eten - voedselveilig - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.107
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!