Retro tinnen muziekdoos - Nathalie Lété

Staat: Nieuw product

Vilac

Vilac & Nathalie Lété (2)

Een echt collector's item is het tinnen muziekdoosje van Vilac. Draai aan de hendel en een prachtige melodie weerklinkt uit de retro doos. Het...

10,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8637P

CollectieVilac Déco - Cadeaux
TypeMuziekdozen
Leeftijdvanaf 3 jaar
Een echt collector's item is het tinnen muziekdoosje van Vilac. Draai aan de hendel en een prachtige melodie weerklinkt uit de retro doos. Het metaal is bezaaid met een wondermooie illustratie van Nathalie Lété. Keuze tussen verschillende uitvoeringen. Diameter: 8 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8880.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/06/2020
Schattig muziekdoosje
  • Door Anonymous A.
  •  de 23/04/2019
Mooi product.Dacht dat het groter zou zijn zoals in de afbeelding voorgesteld.Mooi muziekje
  • Door Anonymous A.
  •  de 20/02/2018
Heel goed
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Nathalie Lété
Inspiratie en stories