chouette emporte-pièce 'lièvre'

reuzeleuke uitsteekvorm 'haas'

Staat: Nieuw product

Birkmann

KZ21579

Zin in in vrolijke koekjes? Dan ben je bij dit uitsteekvormpje in de vorm van een haas aan het juiste adres. Je bakt er niet enkel koekjes mee,...

14,25 €

5,70 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Korting- 60 %
Zin in in vrolijke koekjes? Dan ben je bij dit uitsteekvormpje in de vorm van een haas aan het juiste adres. Je bakt er niet enkel koekjes mee, je kan er ook marsepeinen vormpjes mee maken. En die passen dan weer als versiering op een taart. Bovendien maakt dit lammetje het lentefeest van jouw kleine spruit helemaal compleet. Gouden tip: na het bakken kan je je overheerlijke koekjes extra pimpen met wat glazuur.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01500.35
Iedereen kan bakken! Met dit eenvoudig idee maakt het Duitse merk Birkmann liefdevol uitsteekvormjes en bakvormen voor heerlijke culinaire momenten. Want iedereen verbindt koekjesbakken toch met mooie herinneringen. Denk maar aan de geur van versgebakken koekjes verspreid over het hele huis of aan die overheerlijke cupcakes voor Kerstmis. Birkmann wil groot en klein bij elkaar brengen om lekker samen te kokkerellen en uiteraard om daarna te kunnen zeggen: Eet smakelijk!