Ridderlijk tasje Chevalier Bayard

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP187

Top schoudertas met grafische Bayard ridderprint van de illustrator Gwé. Voor kinderen vanaf 3 jaar of volwassen die eigenlijk kind zijn van hart ;-)

15,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypeTassen
KleurMeerkleurig

Toffe tas met nog toffere print gemaakt uit 100% biologisch katoen en met een aanpasbare schouderband.

Afmetingen: 21 x 13,5 x 4,5 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Wassen: binnenstebuiten op 30°C

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.122
  • Door Anonymous A.
  •  de 09/02/2019
heel mooi en compact
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes.Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieuHun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.