Rieten handtasje Kat

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR212

Meri Meri gaf een hippe, toffe twist aan het klassieke gevlochten riet als materiaal voor handige tassen.

Met dit snoezig kindertasje is elk stijlvol kindje helemaal uitgerust om een stapje in de wereld te zetten. En nee mama ... ze maken deze niet in onze maat, spijtig genoeg :-)

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 174142

PersonageKat
CollectieCat & Dog
TypeTassen
KleurMeerkleurig

Supertof rond schoudertasje van MERI MERI in de vorm van een schattig poesje. Deze rieten handtas is lekker ruim en makkelijk te sluiten met de rits. Ze is voorzien van een lederen schouderband die je kan verstellen en is afgewerkt met geborduurde details en een koppel flashy pomponnetjes.

Materiaal: gevlochten riet - lederen schouderriem - rits

Afmetingen: 19,5 x 21 x 3,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2119.53.50.15
  • Door Myriam V.
  •  de 09/09/2019
Is zoals aangegeven op de foto. Kleindochter was er heel blij mee.
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.