Rode little light nachtlampje - Paddenstoel

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC189

Little Lovely lampjes (20)

Maak de kinderkamer nog magischer met dit uniek en cute nachtlampje van A Little Lovely Company. Het geeft een gezellige gloed en wordt niet warm dus kan gerust vast gepast worden door kleine handjes.

Het lovely light werkt op batterijen, dus je kan het makkelijk overal mee naartoe nemen. Ook bij een nachtvoeding komt het goed van pas ;-)

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LLHOWH69

TypeNachtlampjes

Lovely light Paddenstoel nachtlampje van A Little Lovely Company geeft een zachte gloed in de kinderkamer waardoor het perfect is voor kinderen die niet graag in het donker slapen. Daarnaast is het ideaal om te gebruiken voor de nachtelijke voedingen van de allerkleinsten. Net als onze andere nachtlampen werkt deze op batterijen en is daardoor makkelijk mee te nemen op reis.

Het lampje is gemaakt van BPA-, ftalaat en loodvrij PVC en heeft een handige timerfunctie die kan worden ingesteld waardoor het lampje na 15 minuten automatisch uitgaat. De timerfunctie wordt aangegeven met een lampje aan de onderkant. Het lampje heeft 3 standen: aan, uit of timer.

Afmetingen: 9,7 x 14 x 8,7 cm
Materiaal: BPA-, ftalaat- en loodvrij PVC
Gebruikasadvies: Werkt op 3x LR44 batterijen en geeft 20 branduren aan licht

_

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes, schoolspullen en vele andere unieke producten voor kinderen is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en stories