Rond melamine bord - Alfabet

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE187

Ga aan tafel, eet en leer tegelijk alle letters van het alfabet kennen. Dit knappe en hippe bord uit melamine heeft de perfecte vorm voor elke maaltijd, op elk moment van de dag.

De Design Letters collectie zit vol cool en grafisch servies voor elk hip huishouden. 

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20201001PLATE

TypeBorden
KleurWit

Klein melamine bord van Design Letters met heel het iconische alfabet op voor baby's, kinderen en hippe ouders. Om 's ochtends je boterhammetjes op te eten, 's middag je lunch en 's avonds je warme maaltijd. Zelfs dessert ziet er cooler uit op dit fijne design bord.

Afmetingen: diameter 21 cm

Materiaal: melamine, voedselproof, BPA-vrij

Wasadvies: vaatwasserproof

Let op: melamine is een stevig materiaal maar kan breken als het valt.

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
220200.16
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op.Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheidDesign Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten.Duurzame artikelen voor thuis of onderwegAlle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.