Rood retro Baby Bunny nachtlampje

Staat: Nieuw product

Goodnight Light

KZ21223

Mama, mag het lampje aanblijven vannacht?' Een zinnetje dat je vast bekend in de oren klinkt. Het rood Baby Bunny nachtlampje is ideaal...

79,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Type verlichtingnachtlampje
'Mama, mag het lampje aanblijven vannacht?' Een zinnetje dat je vast bekend in de oren klinkt. Het rood Baby Bunny nachtlampje is ideaal om jouw kleine spruit 's nachts een veilig gevoel te geven! En overdag is het lampje een tijdloze decoratie.
De stijl van de Baby Bunny is misschien herkenbaar en dat is niet verwonderlijk. Dit retro lampje is ontworpen in samenwerking met Lapin & Me, geïnspireerd op de jaren '50. Met zijn open armen en lieve oogjes doet het konijntje ieders hart smelten.

Elke Baby Bunny wordt met de hand geschilderd en met de hand afgewerkt in Spanje. De lamp is gemaakt uit warmte-resistent kunststof en wordt geleverd met een CE-gecertificeerde LED-lamp (12V en 2,5W). Afmetingen: 15x28 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
152800.35
Goodnight Ligh t is een design merk dat werd opgericht door Lorena Canals en Eva Newton. Het merk werkt samen met ontwerpers uit heel Europa om wonderlijke nachtlampjes te maken die kleine spruiten een veilig gevoel bezorgen. Het gebruik van rechte, geometrische lijnen in combinatie met een nostalgische touch, doet ieders fantasie op hol slaan. Mama’s en papa’s worden terug gekatapulteerd naar hun kindertijd en kids kunnen 's nachts ongestoord dromen. Overdag zijn de lampjes een tijdloze decoratie en ‘s nachts brengen ze een warme gloed over de kamer. De lampjes worden gemaakt in Spanje uit warmte-resistente kunststof en worden met de hand beschilderd. Stijlvol, tijdloos en een tikkeltje poëtisch. Heb jij je Goodnight Light al gekozen?