Rubberen fopspeen Classic Eendjes - Symmetrisch - 0 tot 3 maanden

Pure latex tut met anatomische speen, tot 3 maanden

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR024

Pacifier love met Hevea (32)

Een pure baby musthave! Mooi tutje met eendjes uit 100% natuurrubber. Dit zacht speentje met een duurzaam design is makkelijk schoon te maken

Deze latex fopspeen is geschikt voor pasgeboren baby's en is afgewerkt met een anatomische speen, ook wel symmetrical speen genaamd. Deze speen is langer en sluit het beste aan bij de moederborst. Dit maakt het speentje ideaal voor borstvoedingskindjes.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 141126

SamenstellingenNatuurrubber
CollectiePacifiers
TypeTutjes
Soort speenSymmetrisch

Het Hevea Eendjes tutje met symmetrische speen is uit één deel gemaakt van natuurlijk rubber en heeft geen naden zodat er geen vuil of bacteriën tussen kunnen kruipen. Het tutje heeft een anatomische speen, ook wel symmetrical tutje genoemd. Een speen die het beste aanleunt bij de moederborst en dus uitermate geschikt is voor baby's die borstvoeding krijgen. Dankzij de ergonomische vlindervorm is er voldoende ruimte aan de neus en kin en de leuke ventilatie-gaatjes voorkomen dat het tutje vacüum wordt gezogen.

Het hip Deens design is unisex en komt verpakt in een prachtig doosje.

Niet alleen het rubber dat Hevea gebruikt is afkomstig van een milieuvriendelijke plantage, ook het papier dat gebruikt wordt voor de verpakkingen komt van een FSC gecertificeerde plantage en is volledig recycleerbaar.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere kunstmatige kleurstoffen

Maten: 0-3 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.02
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!
Collectie Pacifier love met Hevea
Inspiratie en stories