Schattig imitatie kaartspel - Little Mime

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ842

Little Games van Djeco (9)

Zin in een spelletje te spelen met je kleuter? Dit imitatie- en coöperatiespel is een prima introductie tot de wondere wereld van de gezelschapsspellen en komt uit de Little Games collectie van Djeco.

In dit eenvoudig kaartspel moet je de kleine dieren helpen hun weg terug naar huis te vinden door te doen alsof je hun mama bent door middel van geluiden en bewegingen, speel je mee?

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05063

CollectieGames
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 2,5 jaar

Leuk Djeco kaartspel Little Mime is een eerste gezelschapspel vol imitatie voor je kleintjes om samen te spelen, met eenvoudige spelregels. Dit samenwerkingsspel is een leuk geschenk voor een kleine speelvogel.

Doel van het spel: 4 dierenkaarten worden open in het midden van de tafel gelegd. Deze dieren zijn hun weg kwijt. Om ze te helpen de weg naar huis te vinden, moeten spelers doen alsof ze hun mama zijn. De eerste speler begint door in het geheim een dier van de tafel te kiezen en de geluiden die ze maken, de manier waarop ze bewegen of beide te imiteren. De andere spelers moeten samenwerken om erachter te komen welk dier ze zich voordoen. Als ze het goed doen, kan het dier naar huis. Een andere speler kiest een ander dier om te imiteren, enzovoort, totdat alle 4 de dieren de weg naar huis hebben gevonden!

Leeftijd: vanaf 2,5 jaar
Aantal spelers: 2-4 spelers
Auteur: Babayaga
Illustrator: Nathalie Choux
Spelduur: 5 minuten
_

Little games by Djeco is een lijn gezelschapsspelletjes speciaal ontworpen voor kinderen van 2 ½ tot 5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Brigitte D.
  •  de 10/02/2021
geen mening, is cadeau voor iemand anders
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Little Games van Djeco
Inspiratie en stories