Schattig knuffelpop Matty tetra - groen

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBHOP052

Matty is een heerlijk zacht eerste popje, knap van kleur en materiaal. Dankzij het kleine formaat past dit popje makkelijk in je tas en kan hij overal mee naartoe. Zo moet je kapoen hem nooit missen.

Het wollen hoofdje absorbeert vertrouwde geuren van thuis en geeft je kapoen een geborgen gevoel als hij knuffelt met Matty. Ook handig bij scheidingsangst of als je kleintje voor het eerst naar de opvang gaat.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOP-MT-MUS 538

CollectieMatty
TypePoppen
KleurMuntgroen

Knuffelpop Matty tetra groen is een zachte eerste zachte pop die de rest van het leven gekoesterd wordt. Hoppa popjes worden met de hand gemaakt in fair-trade ateliers en uit duurzame, natuurlijke materialen. Kortom: een onmisbare vriendje voor je kind. Het muslin tetra katoen ademt, is afgewerkt zonder gebruik van schadelijke verf of stoffen en wordt zachter na elke wasbeurt.

Knuffel kwijt? Babylonia heeft een reserve van elk model dus dat stelt gerust.

Materiaal: 100% organische katoen - hoofdje uit 100% wol
Afmetingen: Sarah is 25 cm hoog zonder muts, 23 cm breed van handje tot handje en het hoofdje is 6,5 cm diep
Wasadvies: enkel koude handwas, niet geschikt voor de wasmachine of droogkast

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.