Schattig little light nachtlampje - Eenhoorn goud

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC160

Little Lovely lampjes (21)

Deze dromerige eenhoorn staat te blinken op je nachtkastje overdag en is een gezellig nachtlampje als je gaat slapen. De schattige look en gouden accenten maken het dé must-have voor alle unicorn lovers!

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LLUNGO47

CollectieSleepover Essentials
TypeNachtlampjes
KleurGoud
A Little Lovely Company figuurEenhoorns
DiertjesEenhoorn

Met dit little light limited edition Eenhoorn goud wordt in slapen vallen een feestje. De unicorn geeft een zachte glow en heeft een handige timer, waardoor het lampje na 15 minuten automatisch uitgaat. Perfect om je elke avond te begeleiden naar magisch dromenland.

Dit led lampje werkt net als al de andere little lights van A Little Lovely Company op batterijen. Bespaar batterijen door de slimme timer optie aan te zetten.

Timerfunctie: 15 minuten

Afmetingen: 8,5 x 12,5 x 10 cm

Materiaal: BPA-, lood- en ftalaat vrij PVC

Gebruiksadvies: het lampje werkt op 3 LR44 batterijen (meegeleverd)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en stories