melamine bowl - crabs and starfish

Schattig melamine bowl - crabs and starfish

Staat: Nieuw product

Rice

RI024

Om de RICE krabben en zeesterren eetset af te maken mag dit diep bord niet ontbreken.

Met dezelfde elegante print als het grote bord en de beker en even handig dankzij de opstaande rand. Makkelijk om je eten op te scheppen zonder dat het naast je bord schuift, en kindjes zelf te laten eten.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : KIBOW-GSEA

RICE melamine diep bord met vrolijke krab en zeester-print, schattig én handig voor de jongsten thuis. Kijk zeker ook eens naar de hele kinderservies collectie van Rice in de meest prachtige print en kleuren die perfect bij dit kom passen.

Afmetingen: 20 cm diameter

Materiaal: gemaakt uit melamine (voedselveilig, BPA- vrij)

Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig, niet geschikt voor de magnetron

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.030.20.15
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.