Schattig melamine Zoo bord - Bij

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ10191/d

SKIP*HOP bijen (13)

Eten wordt een feest met dit leuk bijtjes bord uit de Zoo-collectie van SkipHop. De felle kleuren, aparte vakken en schitterende print maken van dit bord een echte musthave voor elke maaltijd.

Extra leuk in combinatie met de andere Bij-items uit dezelfde collectie.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252155

CollectieZoo collection
TypeBorden
DiertjesBij

Kleine lekkerbekken zullen smullen van hun eigen Skip*Hop bord met handige 2 vakken. Erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine, de leuke kleuren en schitterende dierenprint maken het helemaal af. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en dieren.

Afmetingen: 21 x 21 cm

Materiaal: BPA-vrije melamine

Wasadvies: geschikt voor het bovenste rek van de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP bijen
Inspiratie en stories