Schattige crochet rammelaar - Octopus

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBHOP057

Zag je ooit zo een kleurrijke octopus? Hij past perfect in mini handjes, is fijn om ,naar het grijpen, vast te nemen en mee te rammelen.

Deze gehaakte inktvis is gemaakt uit natuurlijke materialen op een duurzame manier. Dat maakt hem eigenlijk nog eens zo mooi, vind je niet?

11,45 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOP-RT oct

TypeRammelaars
KleurMeerkleurig

Gehaakte inktvis babyspeeltje/rammelaar van Hoppa is een heerlijk babyspeeltje voor de allerkleinsten, bovendien is het helemaal gemaakt uit natuurlijke materialen. Check zeker de rest van de Hoppa collectie als je op zoek bent naar mooi babyspeelgoed.

Materiaal: 100% natuurlijk

Leeftijd: Geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 1,5 jaar.

_

Hoppa brengt ons lieve, handgemaakte knuffelpoppen en babyspeeltjes volledig gemaakt uit natuurlijke materialen. Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje en de natuurlijke materialen zorgen dat je kleintje kan spelen zonder nare stoffen in de buurt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.