Schattige Knutselset - Crazy Eyes - Cuties

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER376

Compact en creatief plezier met Tiger Tribe! (5)

Ga voor offline creatief plezier met de te gekke Tiger Tribe kleurset. Breng de kleurplaten tot leven met de mooiste kleurtjes en kies dan je set ogen van te gekke stickers tot 3D wiebelogen. Het resultaat is even prachtig als uniek!

Te gekke cadeautip voor een verjaardagsfeestje of als meeneemspel tijdens een vliegreis of op restaurant.

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760277

TypeKleursets
Technieken & ambachtenKnutselen met stickers
Leeftijdvanaf 5 jaar
Thema's en onderwerpenDieren

Tiger Tribe Kleurset Crazy Eyes Cuties tilt kleuren naar een opvallend nieuw niveau dankzij een paar te gekke wiebelogen. Elk afgewerkt kunstwerkje kan uit het boekje worden gehaald en voor iedereen te bewonderen worden getoond.

De compacte activiteitensets van Tiger Tribe zijn ontworpen onmisbaar tijdens het reizen op het vliegtuig, in de auto, in cafés of tijdens rustige tijd thuis.

Elke set bevat:

  • 24 kleurplaten
  • 52 zelfklevende wiebelogen
  • 1 stickervel
  • 10 viltstiften
  • handige opbergdoos, perfect voor onderweg


Afmetingen doos: 13,8 x 21,1 x 3,8 cm
Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 21/01/2022
Stiftjes zijn niet zo goed
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien! In deze tijd van digitale overbelasting zijn de cadeaus van TIGER TRIBE precies wat ouders en kinderen nodig hebben om (terug) plezier te vinden in spelen. Inspirerend speelplezier met TIGER TRIBE Als missie heeft TIGER TRIBE om de aangeboren fantasie van kinderen te voeden en te stimuleren. Met hun unieke producten spelen ze perfect in op de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen, zodat ze zich kunnen onderdompelen in een wereld van plezier en avontuur. Veilig en plezierig spelen met kwaliteitsproducten De TIGER TRIBE collectie bestaat uit een breed scala aan creatieve producten, zoals kleurboeken, puzzels, knutselsets, spelletjes en nog veel meer. Elk product is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat kinderen veilig en met plezier kunnen spelen. Geschikte cadeaus voor alle leeftijden Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon om je kinderen te verwennen, TIGER TRIBE heeft voor elk wat wils. Hun producten zij n geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zijn een geweldige manier om ze te inspireren, hun creativiteit te stimuleren en ze even weg te halen van de schermen. Kom en ontdek de creatieve wereld van TIGER TRIBE en laat je kinderen genieten van uren speelplezier. Ontdek de prachtige collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien!
Collectie Compact en creatief plezier met Tiger Tribe!
Inspiratie en stories