Schattige Knutselset - Crazy Eyes - Cuties

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER376

Compact en creatief plezier met Tiger Tribe! (36)

Ga voor offline creatief plezier met de te gekke Tiger Tribe kleurset. Breng de kleurplaten tot leven met de mooiste kleurtjes en kies dan je set ogen van te gekke stickers tot 3D wiebelogen. Het resultaat is even prachtig als uniek!

Te gekke cadeautip voor een verjaardagsfeestje of als meeneemspel tijdens een vliegreis of op restaurant.

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760277

TypeKleursets
Technieken & ambachtenKnutselen met stickers
Leeftijdvanaf 5 jaar
Thema's en onderwerpenDieren

Tiger Tribe Kleurset Crazy Eyes Cuties tilt kleuren naar een opvallend nieuw niveau dankzij een paar te gekke wiebelogen. Elk afgewerkt kunstwerkje kan uit het boekje worden gehaald en voor iedereen te bewonderen worden getoond.

De compacte activiteitensets van Tiger Tribe zijn ontworpen onmisbaar tijdens het reizen op het vliegtuig, in de auto, in cafés of tijdens rustige tijd thuis.

Elke set bevat:

  • 24 kleurplaten
  • 52 zelfklevende wiebelogen
  • 1 stickervel
  • 10 viltstiften
  • handige opbergdoos, perfect voor onderweg


Afmetingen doos: 13,8 x 21,1 x 3,8 cm
Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Sigrid L.
  •  de 21/01/2022
Stiftjes zijn niet zo goed
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Compact en creatief plezier met Tiger Tribe!
Inspiratie en stories