Schattige knutselset klei - Dieren

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ697

Atelier Les Petits van DJECO (37)

Dit is een fijne knutselset om je mini voor te schotelen. De schattige dierenprenten kan je afmaken met zacht, herbruikbare kinderklei door bolletjes te rollen en op de platen te kleven.

Leuke activiteit én ook leerrijk want de fijne motoriek van je kleine knutselaar wordt tijdens het knutselen en boetseren aangescherpt.

15,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09894

CollectieLes Petits
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenModelleren
Leeftijdvanaf 3 jaar

Schattige knutselset klei Dieren uit de Atelier Les Petits collectie van Djeco. In deze knutselset zitten potjes kinderklei en eenvoudige instructies. De klei is zacht en kan keer op keer opniuew gebruikt worden.

Inhoud knutseldoos: 6 kleuren klei in hersluitbare potjes van 25 gr, 4 achtergrondplaten, eenvoudige stuk voor stuk instructies.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 23,5 x 4,5 x 22,5 cm - achtergrondplaten: 21,5 x 21,5 cm

_

Creatief bezig zijn kan je van jongs af aan stimuleren en de Les Petits lijn van DJECO is een ideaal hulpmiddel om samen en creatief aan de slag te gaan. Deze knutselsets zijn aangepast aan de allerkleinsten en zitten boordevol leuke ideeën, technieken, kleur en plezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier Les Petits van DJECO
Inspiratie en stories