Schattige knutselset klei - Dieren

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ697

Atelier Les Petits van DJECO (22)

Dit is een fijne knutselset om je mini voor te schotelen. De schattige dierenprenten kan je afmaken met zacht, herbruikbare kinderklei door bolletjes te rollen en op de platen te kleven.

Leuke activiteit én ook leerrijk want de fijne motoriek van je kleine knutselaar wordt tijdens het knutselen en boetseren aangescherpt.

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09894

CollectieLes Petits
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenModelleren
Leeftijdvanaf 3 jaar

Schattige knutselset klei Dieren uit de Atelier Les Petits collectie van Djeco. In deze knutselset zitten potjes kinderklei en eenvoudige instructies. De klei is zacht en kan keer op keer opniuew gebruikt worden.

Inhoud knutseldoos: 6 kleuren klei in hersluitbare potjes van 25 gr, 4 achtergrondplaten, eenvoudige stuk voor stuk instructies.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 23,5 x 4,5 x 22,5 cm - achtergrondplaten: 21,5 x 21,5 cm

_

Creatief bezig zijn kan je van jongs af aan stimuleren en de Les Petits lijn van DJECO is een ideaal hulpmiddel om samen en creatief aan de slag te gaan. Deze knutselsets zijn aangepast aan de allerkleinsten en zitten boordevol leuke ideeën, technieken, kleur en plezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Atelier Les Petits van DJECO
Inspiratie en stories