Schattige set knuffel en bijtring So'Pure - Sophie de Giraf

Staat: Nieuw product

Sophie de Giraf

CS005

Toffe set van Sophie de Giraf om je baby'tje te vertroetelen!

Je mini is vast dol op de bijtring en heerlijk zachte knuffeldoek met lus voor het tutje. De bijtring is ideaal om op te kauwen tijdens doorkomende tandjes en de knuffeldoek is lekker groot, ideaal om mee te knuffelen.

37,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 220113 GD37

Mooie So Pure cadeauset van Sophie de Giraf, verpakt in een gerecycleerde geschenkdoos. Leuk om te geven én te krijgen. In deze set zit:

  • So Pure bijtring gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Perfect om het pijnlijke tandvlees van baby te verzachten. Deze bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Braziliaanse rubberboom (Hevea) en bevat tal van plekjes waarop gekauwd kan worden (oren, hoornen, poten en de ringen). Een waar genot voor baby en ideaal om de pijn tijdens het doorkomen van de melktanden te verzachten.
  • Lieve, grote knuffeldoek van Sophie in zachte kleuren en een heerlijk zachte stof om uw baby gerust te stellen en te troosten. Het knuffeltje is voorzien van een handig tutkoord met velcro sluiting voor het tutje en een klein opbergzakje om hem in te steken. Licht en gemakkelijk vast te pakken bij de kop of de poten van Sophie de giraf en de vijf knopen aan de hoeken.

Uiteraard willen we het beste voor onze baby en voor de planeet. Met de So'Pure-collectie van Sophie de Giraf kies je voor natuurlijke producten uit ecologische materialen die volledig veilig én super leuk zijn voor jouw kleine hartendief.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.5266.50.24
Sophie de Giraf - Helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber van de Hevea boom én na 58 jaar nog steeds traditioneel met de hand gemaakt en geschilderd: Sophie de Giraf is een heerlijk eerste babyspeeltje / bijtspeeltje dat alle zintuigen aanspreekt en in de smaak valt vanaf 3 maanden . Dankzij het natuurlijk rubber is deze gekke giraf niet alleen lekker flexibel, ze is ook helemaal veilig om in het mondje te steken, vrij van BPA en andere toxische stoffen en bevat tal van plekjes waarop lustig gekauwd kan worden: de oren, de bek, de hoorns, de poten, ... dankzij de lange poten kunnen zelfs de kleinste handjes dit babyspeelgoed makkelijk vast grijpen. Ze is prachtig om naar te kijken , lekker om op te kauwen bij knagende doorkomende tandjes, heeft een unieke geur die ervoor zorgt dat je kleintje haar snel zal herkennen en als je er zachtjes in knijpt maakt ze een piepend geluid. Sophie de Giraf komt verpakt in een mooie geschenkdoos gemaakt uit gerecycleerd karton en met een mooie katoenen strik rond. Daarnaast zijn er ook tal van andere geschenk- en cadeausets verkrijgbaar met bijtringen, knuffeldoekjes, sleutelhangers, herinneringszakjes, ... ideaal als kraamgeschenk of cadeau bij een babyborrel. Sophie de Giraf is een perfect eerste vriendje voor elke baby. Leuk om te geven én te krijgen!