schattige 'Woodland Doll' spaarpot

Staat: Nieuw product

Lapin & Me

Vanaf nu verwelkomt LAPIN & ME Woodland Doll spaarpotjes! De retro popjes houden graag alle centjes van je kleine spruit bij. Bij een...

38,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Vanaf nu verwelkomt LAPIN & ME Woodland Doll spaarpotjes! De retro popjes houden graag alle centjes van je kleine spruit bij. Bij een verjaardag, tijdens de feestdagen of een speciale gelegenheid zal het spaarpotje snel gevuld zijn! Elk spaarpotje is met de hand afgewerkt en komt in een mooie geschenkdoos. De Woodland Doll spaarpot is gewoon een prachtige decoratie! Onderaan zit een dop, zodat je tijdig de spaarpot kan ledigen. Kies tussen drie kekke kleuren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.520100.35
LAPIN & ME - Welkom in een erg bijzonder hoekje van de wereld! Met Lapin & Me ontdek je een wonderland met een tijdloze uitstraling. Lapin & Me zijn superschattige, exclusieve baby lapin lampjes, geïnspireerd op een vintage pop uit de jaren '40. Madeleine uit Londen ontdekte de pop op de vlooienmarkt van New York. De lampjes worden gemaakt in Duitland uit warmte-resistente kunststof en worden met de hand beschilderd en hebben een vintage matte afwerking.

product referentie :14.002Y