Set met 'vlinders' uitsteekvormen en deco-folie

Staat: Nieuw product

Birkmann

KZ24270

Alles voor een boerderij feestje (10)

Homemade koekjes maken? Met het Cookie Embossing set maak je de allerleukste koekjes in een handomdraai. De set bevat drie 'vlinder'...

17,75 €

12,43 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Homemade koekjes maken? Met het Cookie Embossing set maak je de allerleukste koekjes in een handomdraai. De set bevat drie 'vlinder' uitsteekvormen en decoratiefolie. Met de folie geeft je de homemade vlinders een extra touch! Komt met bijhorende instructies en recept!
Je bakt er niet enkel koekjes mee, je kan er ook rolfondant of marsepeinen vormpjes mee maken. En die passen dan weer als versiering op een cupcake of een taart. Materiaal: roestvrij staal.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Iedereen kan bakken! Met dit eenvoudig idee maakt het Duitse merk Birkmann liefdevol uitsteekvormjes en bakvormen voor heerlijke culinaire momenten. Want iedereen verbindt koekjesbakken toch met mooie herinneringen. Denk maar aan de geur van versgebakken koekjes verspreid over het hele huis of aan die overheerlijke cupcakes voor Kerstmis. Birkmann wil groot en klein bij elkaar brengen om lekker samen te kokkerellen en uiteraard om daarna te kunnen zeggen: Eet smakelijk!
Collectie Alles voor een boerderij feestje
Inspiratie en stories