Set van 2 Callie nachtlampjes - Cat rose & golden caramel

Twee draagbare LED-kinderlampen in de vorm van katten

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3769

Slaap zacht met Liewood (83)

Van een nachtelijk voedingsmoment tot een tripje naar het toilet of potje... deze set van 2 draadloze mini kinderlampjes lichten op in het donker. Zijn makkelijk mee te nemen doorheen het huis, naar een logeerpartijtje of gewoon mee in bed.

Deze poezenvrienden bieden ook troost aan kleintjes in het donker en maken het vinden van die kostbare fopspeen een beetje makkelijker.

47,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14319 2107

CollectieCallie
TypeNachtlampjes
PrintsGolden caramel
KleurMeerkleurig
DiertjesKat
Korting- 40 %

Set van twee Led nachtlampjes Callie Cat Rose & Golden Caramel van LIEWOOD zijn draadloos en oplaadbaar met USB. Je hebt dus geen batterijen nodig.

Deze set is ook verkrijgbaar in andere karakters: muizen, konijnen, panda's en beren.

Afmetingen: 6,5 cm diameter - 8,5 cm
Materiaal: 100% silicone, met USB kabel

_

LIEWOOD maakt kinderspullen fun & functional. Wij zijn fan van het design en de mooie moderne kleuren. Dit Deense merk maakt het leven van kinderen en ouders bewuster mooier. Ontdek de hele collectie nachtlampjes, tetradoeken, strandcollectie, baby musthaves en meer >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Slaap zacht met Liewood
Inspiratie en stories