Set van 2 latex tutjes Color - Deep sea/french gray

Twee fopspeentjes uit natuurrubber in blauwe en grijze tinten

Staat: Nieuw product

Frigg

Kan je niet kiezen voor één kleur ga dan voor de color tutjes van FRIGG. Deze fopspeentjes combineren de meest stijlvolle kleurtjes en zijn afgewerkt met een ronde speen uit zachte latex van natuurlijke oorsprong.

Ze komen in een set van 2. Een onmisbare musthave voor elke babyuitzet!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.1802.05

SamenstellingenNatuurrubber
CollectieColor
TypeTutjes
KleurGrijs

Set van 2 latex FRIGG tutjes Color Deep Sea & French Gray met ronde speen gemaakt uit natuurlijk rubber. Deze moderne fopspeentjes zijn gemaakt uit mooie materialen, vrij van nare stoffen en in de mooiste kleuren. Het natuurlijk rubber is zachter dan siliconen.

Materiaal speen: latex/natuurrubber - materiaal schildje: polypropylene (PP), 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten - voldoen aan Europese normen

Maten: verkrijgbaar in 2 maten T1 (0-6 maanden) en T2 (6+ maanden)

Gebruik: steriliseer de tutjes voor eerste gebruik, niet uitkoken maar overgieten met heet water in een proper kom moet volstaan. Daarna aan de lucht laten drogen. Vergeet niet het water eruit te duwen en het tutje voldoende te laten afkoelen voor je hem weer aan je baby geeft. Gebruik geen fopspeen die kleurveranderingen of onregelmatigheden vertoont, hoewel de speen van nature kan uitzetten bij gebruik. Om hygiënische redenen is het aangeraden om elke fopspeen na 3-4 maanden te vervangen.

Onze tip: Bewaar de FRIGG fopspeentjes op een koele, donkere plek, direct zonlicht kan de speen verkleuren en beschadigen. De Mushie fopspeenhouders zijn een ideaal plekje om de tutjes in op te bergen of mee te nemen.

Herkomst: ontworpen en vervaardigd in Denemarken

_

FRIGG is er voor alle ouders die het beste willen voor hun kindje. Het zijn trendy fopspenen die uitblinken in stijl en kwaliteit. Elk product is gemaakt zodat het prima zit en veilig is, daarnaast worden ze allemaal getest en goedgekeurd volgens de strengste normen. De FRIGG tutjes zijn er in latex of siliconen. Ga op zoek naar jouw favoriet uit de FRIGG collectie vol mooie kleurtjes en 3 verschillende designs >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FRIGG is er voor alle ouders die het beste willen voor hun kindje. Ontworpen en vervaardigd in Denemarken, blinken deze trendy fopspenen uit in stijl én kwaliteit. Verkrijgbaar in tal van trendkleuren , vormen en materialen. Elk tutje is gemaakt zodat het prima zit en veilig is, daarnaast worden ze allemaal getest en goedgekeurd volgens de strengste normen. De populaire FRIGG speentjes zijn onmisbaar in je baby uitzet en zijn verkrijgbaar in 100% natuurlijk rubber latex of de iets hardere siliconen van medische kwaliteit. Zo is er een tutje voor elk kindje. Kies hieronder jouw favoriet uit de FRIGG collectie .