Set van 2 Lewis tetradoeken - Sunset & apple blossom mix

Biologische babydoeken met zonnetjesprint, set van 2

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6115

In bad met LIEWOOD (149)

Wat een stralende musthave voor alle ouders die houden van mooie spullen voor hun kroost.

Tetradoeken kunnen gebruikt worden als troost- of knuffeldoek, onderweg in de kinderwagen, als handdoek bij het badje, als onderlegger bij het verschonen of het schoonvegen van kindersnoeten.

20,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14907 3700

CollectieLewis
TypeTetradoeken
PrintsSunset & apple blossom mix
KleurRoze

Set van 2 Lewis tetradoeken Sunset & Apple Blossom Mix  komt vanaf dag 1 van pas met een baby in huis. De multifunctionele hydrofiele doeken met fijne zonnetjes zijn gemaakt uit 100% voorgewassen biologisch katoen en een prima kraamgeschenk voor elke hippe ouder met stijl.

Materiaal: 100% biokatoen
Afmetingen: 70 x 70 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie In bad met LIEWOOD
Inspiratie en stories