Set Van 2 Mariam Bakvormpjes - Hunter Green/Mustard Mix

Leuke set met 2 cakebakvormen met beer, panda, kat en konijn

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1707

Maak samen de lekkerste cupcakes, het resultaat is alvast even prachtig als lekker dankzij deze herbruikbare siliconen cakevormen. Ze komen in verschillende kleuren en karakters.

Extra leuk voor mama's en kiddos die graag samen bakken!

19,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13001 9308

CollectieMariam
TypeCake- en bakvormen
PrintsHunter green
KleurMeerkleurig

Set van 2 Mariam siliconen bakvormen Hunter Green/Mustard Mix uit de collectie van Liewood.  De cake'jes hebben de vorm van beer, panda, kat en konijn, ze zien er leuk uit en zullen vast eens zo lekker proeven.

Fun fact: deze bakvormen mogen gewoon in de afwasmachine als het bakken klaar is.

Materiaal: 100% siliconen - getest volgens de laatste EU-regelgeving
Afmetingen: 16,5 cm x 18,5 x 4,2 cm
Gebruiksadvies: mag in de oven tot 230°C •  vaatwasserveilig

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!