Set van 2 siliconen tutjes Classic - French gray/woodchuck

Twee fopspenen met siliconen ronde speen in donkere tinten

Staat: Nieuw product

Frigg

Een prachtige baby musthave! De FRIGG siliconen fopspenen zijn zorgvuldig ontworpen voor het comfort van je baby. Het ronde schild heeft een buitenwaartse curve dat de tere huid niet irriteert, terwijl functies zoals luchtgaten en een veiligheidshandvat ervoor zorgen dat je baby veilig kan tutteren.

Nu alleen nog je favoriete kleurencombo kiezen of afwisselen zodat je een tutje hebt voor elke outfit van je mini.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.1502.12

SamenstellingenSiliconen
CollectieClassic
TypeTutjes
KleurMeerkleurig

Set van 2 siliconen FRIGG tutjes French Gray & Woodchuck, gemaakt van veilige materialen en vrij van nare stoffen De luchtgaten zorgen voor genoeg luchtcirculatie tijdens het tutteren. De ronde speen is gemaakt uit siliconen. De fopspenen komen in een setje van 2, ze zijn verkrijgbaar in tal van trendkleuren en vormen. Ze voldoen aan Europese normen en zijn perfect veilig voor jouw mini.

Materiaal speen: siliconen van medische kwaliteit - materiaal schildje: polypropylene (PP), 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten

Maten: verkrijgbaar in 2 maten T1 (0-6 maanden) en T2 (6+ maanden)

Gebruik: steriliseer de tutjes voor eerste gebruik, niet uitkoken maar overgieten met heet water in een proper kom moet volstaan. Daarna aan de lucht laten drogen. Vergeet niet het water eruit te duwen en het tutje voldoende te laten afkoelen voor je hem weer aan je baby geeft. Gebruik geen fopspeen die deffecten of onregelmatigheden vertoont. Om hygiënische redenen is het aangeraden om elke fopspeen na 3-4 maanden te vervangen.

Onze tip: Bewaar de FRIGG fopspeentjes op een koele, donkere plek, direct zonlicht kan de speen verkleuren en beschadigen. De Mushie fopspeenhouders zijn een ideaal plekje om de tutjes in op te bergen of mee te nemen.

Herkomst: ontworpen en vervaardigd in Denemarken

_

FRIGG is er voor alle ouders die het beste willen voor hun kindje. Het zijn trendy fopspenen die uitblinken in stijl en kwaliteit. Elk product is gemaakt zodat het prima zit en veilig is, daarnaast worden ze allemaal getest en goedgekeurd volgens de strengste normen. De FRIGG tutjes zijn er in latex rubber of siliconen. Ga op zoek naar jouw favoriet uit de FRIGG collectie vol mooie kleurtjes en 3 verschillende designs >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FRIGG is er voor alle ouders die het beste willen voor hun kindje. Ontworpen en vervaardigd in Denemarken, blinken deze trendy fopspenen uit in stijl én kwaliteit. Verkrijgbaar in tal van trendkleuren , vormen en materialen. Elk tutje is gemaakt zodat het prima zit en veilig is, daarnaast worden ze allemaal getest en goedgekeurd volgens de strengste normen. De populaire FRIGG speentjes zijn onmisbaar in je baby uitzet en zijn verkrijgbaar in 100% natuurlijk rubber latex of de iets hardere siliconen van medische kwaliteit. Zo is er een tutje voor elk kindje. Kies hieronder jouw favoriet uit de FRIGG collectie .